Čo teraz bude s Terminátorom? Vémola reaguje na zrušený zápas s Pirátom

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|2. okt 2024 o 17:10

Český bojovník sa vyjadril k zrušenému duelu.

BRATISLAVA. Po takmer roku od prvého spoločného zápasu si mali Karlos Vémola so Samuelom Krištofičom zmerať sily v odvetnom dueli.

Na podujatí Oktagon 63, ktoré sa uskutoční 9. novembra v bratislavskej TIPOS aréne, mal byť dokonca v hre opasok šampióna poloťažkej váhy.

Všetko je však nakoniec inak a po zranení slovenského bojovníka sa duel neuskutoční.

Na novinky ohľadom zrušeného súboja zareagoval aj Vémola, ktorý teraz nevie, aká budúcnosť ho čaká.

Po druhom dueli s Attilom Véghom síce ukončil kariéru, no o niekoľko týždňov ohlásil návrat a obhajobu titulu poloťažkej váhy so svojim posledným premožiteľom Krištofičom.

„Asi ste zaregistrovali dnešné, pre mňa dosť zlé správy, že po niekoľkomesačnej príprave zápas s Pirátom nebude. Čo k tomu povedať?

To, že je to zranenie sa proste môže stať, aj napriek tomu, že mne to bolo často v minulosti vytýkané, keď som sa zranil. Súperovi prajem jedine skoré uzdravenie a náš zápas už, bohužiaľ, nebude.

Čo to pre mňa znamená, fakt neviem, je to pre mňa nová informácia a neviem, či tam má, respektíve nemá Oktagon pre mňa nejakú možnosť. Vôbec neviem, čo to pre mňa znamená, nechajte mi to cez noc trocha rozložiť v hlave, čo teraz bude s Terminátorom," uviedol Vémola vo svojom vyjadrení.

Svoje ďalšie pôsobenie chce fanúšikom ozrejmiť zajtra na platenej platforme Herohero.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Čo teraz bude s Terminátorom? Vémola reaguje na zrušený zápas s Pirátom