VIDEO: Neskutočná premena. Végh prešiel dokonalou fyzickou transformáciou

Attila Végh zhodil prebytočné kilogramy.
Attila Végh zhodil prebytočné kilogramy. (Zdroj: Instagram/marekkikinder)
SvetMMA|7. jún 2024 o 11:25

Pred odvetou storočia je vo výbornej forme.

BRATISLAVA. Už len hodiny zostávajú do zajtrajšieho očakávaného odvetného zápasu medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom.

Slovenský bojovník nezaháľal a na duel sa poctivo pripravil. Dvojfázové tréningy a upravená strava priniesli svoje ovocie.

Tuk nahradili svaly a Végh pred súbojom hlási životnú formu. 38-ročný veterán bude mať možnosť v pražskom Edene potvrdiť výhru z roku 2019 a získať titul poloťažkej váhy.

Séria fotografií na videu ukazuje, ako veľmi sa zmenila Véghova forma od začiatku prípravy až po jej koniec.

VIDEO: Transformácia Attilu Végha pred odvetou storočia

„Telo som na túto prípravu ladil už minulý rok, mal som to rozdelené na dve časti. Od januára som začal na 100%, takže mám za sebou päť mesiacov prípravy, čo je na mne aj vidieť,“ povedal Végh ešte v máji pre Sport.cz.

„Som taký človek, že buď sa toho nedržím a som veľmi tučný, alebo sa dám dokopy a mám bojový cieľ. Aj preto som tam, kde som. Som cieľavedomý a disciplinovaný. Keď mám nejakú úlohu, tak dám všetko bokom a idem si za tým.

Nepoznám strednú cestu. Nedám si napríklad jeden kopček zmrzliny či jeden trojuholník pizze. Neviem to odhadnúť. Radšej si dám poriadne, alebo vôbec,“ hovoril o svojej disciplíne Végh.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Neskutočná premena. Végh prešiel dokonalou fyzickou transformáciou