Mladý ruský tenista znevážil súpera, teraz sa ospravedlnil

(Autor: Twitter)
SITA|21. júl 2015 o 17:00

Môžem vás ubezpečiť, že takto o rok by som ho zdolal aj bez vynaloženia priveľkej námahy, hovoril sedemnásťročný Andrej Rubľov po prehre so skúseným Tommym Robredom.

VLADIVOSTOK. Ruský mladík Andrej Rubľov sa verejne ospravedlnil španielskemu tenisovému veteránovi Tommymu Robredovi za znevažujúce vyhlásenia po svojej piatkovej prehre.

Utrpel ju vo Vladivostoku v rámci stretnutia krajín v druhom kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov.

Zostrih zo zápasu medzi Rubľovom a Robredom.

"V tej chvíli som mal zatemnenú myseľ nepriaznivým vývojom zápasu z pohľadu nášho tímu," citoval ešte len sedemnásťročného Rubľova web Live Tennis.

"Je to skvelý hráč a veľmi si vážim, čo všetko dosiahol. Viem, že ma čaká tvrdá práca, ak chcem nazbierať rovnaké úspechy," dodal mladý Rus.

Rusi napokon na tvrdom povrchu v hale Fetisov Arena predviedli obrat z 0:2 na 3:2.

robredo_res.jpg

Rubľov slovne znevážil skúseného Tommyho Robreda. FOTO - SITA/AP.

Rubľov krátko po svojom piatkovom nezdare skonštatoval: "Môžem vás ubezpečiť, že takto o rok by som ho zdolal aj bez vynaloženia priveľkej námahy," vravel.

"Som veľmi sklamaný, že som ho neprekonal už teraz. Nebol som v dobrom fyzickom stave a nedostatočne som sa koncentroval. Cítim, že na hráčov takejto úrovne reálne mám."

Španielsky deblový špecialista Marc López Rubľova pre RNE označil za typického mladého bezočivca.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Mladý ruský tenista znevážil súpera, teraz sa ospravedlnil