Mintál chce ukončiť kariéru v Norimbergu

Marek Mintál v drese nemeckého Norimbergu.
Marek Mintál v drese nemeckého Norimbergu. (Autor: SITA, AP)
SITA|20. jún 2008 o 14:34

V drese nemeckého druholigového klubu 1. FC Norimberg pravdepodobne svoju kariéru ukončí slovenský reprezentant Marek Mintál.

NORIMBERG 20. júna (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Mintál vyjadril želanie ukončiť svoju profesionálnu kariéru v drese súčasného zamestnávateľa, nemeckého druholigového klubu 1. FC Norimberg.

Tridsaťročný z Bytčice pochádzajúci žilinský rodák (nar. 2. septembra 1977) pre nemecké médiá uviedol, že v priebehu nasledujúceho týždňa by veľmi rád podpísal s Bavormi nový dvojročný kontrakt. Súčasná zmluva vyprší dlhoročnému reprezentantovi SR v roku 2010. "Svoju kariéru chcem určite uzavrieť v Norimbergu," povedal kráľ strelcov I. bundesligy v sezóne 2004/05 pre norimberský večerník Abendzeitung.

Víťaz Nemeckého pohára v roku 2006 1. FC Norimberg zostúpil po skončení uplynulej sezóny 2007/08 do II. bundesligy, minimálne jeden ročník bude chýbať medzi elitou. Okrem Mintála, o ktorého služby sa momentálne zaujíma Hannover 96, pôsobia v tíme zo štadióna easyCredit aj ďalší dvaja Slováci - Róbert Vittek a Mário Breška.

Nachádzate sa tu:
Domov