Dlhý šprint, skvelá hlavička. Škriniarov gól nadchol

Milan Škriniar dal tretí gól za Inter Miláno.
Milan Škriniar dal tretí gól za Inter Miláno. (Autor: TASR/AP)
Pavol Spál|3. dec 2017 o 17:18

Obranca Interu Miláno Milan Škriniar dal gól proti Chievu. Dostal najvyššiu známku.

BRATISLAVA. Ukázal, prečo patrí medzi najžiadanejším stredných obrancov na svete. Milan Škriniar pred vlastnou šestnástkou najprv nekompromisne obral súpera o loptu.

Nezostal stáť. Uvidel voľný priestor a rozbehol sa. Potom Slovák prihral loptu a pokračoval v šprinte na bránku Chieva Verona.

Zaskočil protihráčov, nik ho nestačil pokryť. Už v súperovej šestnástke sa vrhol nebojácne do vzduchu a hlavou dal gól. Diváci na štadióne v Miláne burácali, kričali jeho meno.

Škriniar predviedol to, čo sa vyžaduje od moderného obrancu. Útok založil i zakončil. Celá jeho akcia trval trinásť sekúnd.

Inter Miláno v zápase pätnásteho kola talianskej ligy zdolal Chievo Verona 5:0. Milánsky tím sa vyšvihol na čelo talianskej ligy. Druhý Neapol stráca bod, tretí Juventus zaostáva o dva. Škriniar podal v obrane suverénny výkon. A nielen to. Často útočil.

"Som šťastný, že som dal gól, a najmä, že sme vyhrali. Predviedli sme výborný výkon. Sme silný tím a to je dôležité. Som veľmi rád aj preto, že sme nedostali žiadny gól," vravel slovenský obranca pre web Interu.

Akú známku dostal Škriniar?

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Dlhý šprint, skvelá hlavička. Škriniarov gól nadchol