Mikuláška zrazilo auto s „drzým“ vodičom. „Automaticky som ho hneď pleskol,“ hovorí „Baba Jaga“

Dávid Lukáč|11. sep 2020 o 02:00

„Baba Jaga“ si rozhodne nenechá skákať po hlave.

Po problémoch, ktoré postihli Karlosa Vémolu, si smola našla aj jeho najbližšieho súpera Václava Mikuláška. Toho totiž po ceste na rozhovor zrazila dodávka. Ako však podotkol, incident sa, našťastie, obišiel bez vážnejších zranení.

"Hľadal som, kde máte dvere...Stojím, v jednej ruke držím tyčinku a v druhej pitie. Čakám a zrazu počujem pípanie, bum a letím. Vyzulo ma to z topánok. Letel som pár metrov na ruky. Okrem pár odrenín a narazenín som v poriadku.

Otočil som sa a frajer vyletel z auta, a nič, tak som sa ho pýtal, či ma nevidel? A on, že pípal. A čo, že si pípal? Po prvé si cúval rýchlo, a za druhé si ma trafil. Začal na mňa byť ešte drzý, čo revem, že mi nič nie je. Automaticky som ho hneď pleskol. On po mne asi chcel vyštartovať, ale ľudia to videli.

Namiesto toho, aby sa staral, či mi niečo nie je a som v pohode, tak stále opakoval, že pípal, a že to nie je jeho chyba...Jediné, čo ma zachránilo od nejakého väčšieho zranenia, podľa mňa, tak bol batoh. Keby som ho nemal, tak to dostanem naplno do hlavy a do chrbta," ozrejmil Václav Mikulášek nehodu pre iSport.cz.

Snáď si už teda súboj Vémola vs. Mikulášek vybral všetku smolu a borcom už prípravu nič neskomplikuje.

Foto: iSport.cz

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mikuláška zrazilo auto s „drzým“ vodičom. „Automaticky som ho hneď pleskol,“ hovorí „Baba Jaga“