Mike Perry „ďakuje“ fanúšikom, ktorí mu pomohli počas kariéry

Daniel Stankovič|19. jan 2021 o 01:00

Kontroverzná persóna UFC posiela ďalší odkaz svojím neprajníkom.

V najlepšej svetovej MMA organizácii by ste nenašli mnoho bojovníkov, ktorí svojím správaním vzbudzujú tak veľké kontroverzie, ako dnes 29-ročný bojovník z Floridy.

Písal sa rok 2018 a v rámci turnaja oslavujúceho dvadsiate piate výročie UFC, vstupoval Perry do hlavného predzápasu proti Donaldovi Cerronemu. Rýchla prehra na submisiu technikou armbar bola však akýmsi znamením pádu bojovníka weltrovej divízie.

Odvtedy zaknihoval bilanciu dvoch výhier a troch prehier. Najmä posledná porážka s Timom Meansom môže Perryho mrzieť. Nielen, že sa vo svojej kariére zasekol na mŕtvom bode, v jeho osobnom živote to nie je oveľa lepšie. V lete minulého roka „Platinum“ napadol staršieho muža v bare. Bývalá žena, Danielle Nickerson, vypovedala, že ju Mike fyzicky a psychicky vo vzťahu týral.

Aj keď krátko po rozvode s jeho bývalou ženou, sa Mikeovi s novou priateľkou Latory narodil syn a sľúbil svoje polepšenie, zatiaľ od svojho kontroverzného správania neupustil. Krátko na to stihol preraziť nohou sklenené dvere a zavesiť to na sociálne siete.

Kritika, ktorá bojovníka prenasleduje pre jeho správanie, problémy s alkoholom či činy mimo klietky, mu priniesla mnoho výsmešných komentárov na jeho adresu. V zápase s Mickeym Gallom, na jeho vlastnú žiadosť bola v jeho rohu iba priateľka Latory. Vraj už Perryho nebavilo počúvať „kecy“ trénerov v prestávke medzi kolami. Napriek všetkým spomenutým problémom a výstrelkom, má však podľa Danu Whitea, Perry pre túto chvíľu miesto v organizácii isté. Prezident UFC to podmieňuje tým, že jeho zápasy je skrátka zábavné sledovať.

Najnovšie sa v krátkom komentári na svojom twitterovom účte, vyjadruje "Platinum" k svojím neprajníkom: „Ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí mi pomohli odbehnúť míle a spárovať s tými najväčšími gladiátormi v tréningu. Rovnako ďakujem fanúšikom, čo mi pomohli knockoutovať 11 bojovníkov a urobiť váhu 20 krát z 21 pokusov. Neviem, ako by som to mohol urobiť bez vášho úsilia vy šmejdi.“, napísal Perry.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mike Perry „ďakuje“ fanúšikom, ktorí mu pomohli počas kariéry