Sersen na majiteľov klubu nepozerá. Dúfa, že Slovanu pomôžu Daňo či Studenič

Michal Sersen počas tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie pred turnajom Kaufland Cup 2019. Bratislava, 5. február 2019.
Michal Sersen počas tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie pred turnajom Kaufland Cup 2019. Bratislava, 5. február 2019. (Autor: Ľudovít Vaniher SITA)
SITA|9. aug 2020 o 15:40

Hráči zo zámoria by mohli nastúpiť aj za Slovan.

BRATISLAVA. Pre skúseného obrancu Michala Sersena bude sezóna 2020/2021 už štrnásta v službách slovenského hokejového klubu HC Slovan Bratislava.

V organizácii zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa nedávno zmenila vlastnícka štruktúra, čo pozorne vnímal aj 34-ročný rodák z Gelnice.

Snaží sa však výraznejšie sa tým nezaťažovať a sústredí sa predovšetkým na hokejové záležitosti.

"O predaji Slovana sa hovorilo už dlhšiu dobu, bol som pripravený. Z pohľadu nás, hráčov, je však dôležité predovšetkým urobiť si stopercentne svoju prácu v tréningoch a zápasoch a nehľadieť na to, kto je vlastníkom klubu," povedal na webe hockeyslovakia.sk Michal Sersen.

Vyjadril sa aj k informácii, že po príchode nového majiteľa Rudolfa Hrubého by sa mali vyrovnať všetky záväzky. "Dlhy sú v štádiu riešenia a čakáme už na finále," dodal.

Slovan zatiaľ neuzavrel káder na nový ročník. Mohlo by sa tak stať približne mesiac pred začiatkom Tipsport ligy.

Keďže v zámorí sa budúca sezóna začne neskôr ako zvyčajne, Slovanu by aspoň v niekoľkých zápasoch mohli pomôcť aj hráči z NHL a AHL - Roman Durný, Marián Studenič či Marko Daňo.

"Viem, že budú s nami trénovať. Neviem, ako majú postavené zmluvy. Ak by však nastúpili za nás, bolo by to skvelé. Sú to kvalitní hokejisti, ktorí môžu priniesť kvalitu pre naše mužstvo i celú ligu," zakončil Michal Sersen.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Sersen na majiteľov klubu nepozerá. Dúfa, že Slovanu pomôžu Daňo či Studenič