Čakal ho súboj s bývalým bojovníkom UFC. "Šaman" Dobiáš si však musí počkať

Michal "Šaman" Dobiáš po výhre v Srbsku.
Michal "Šaman" Dobiáš po výhre v Srbsku. (Zdroj: Instagram)
SvetMMA|6. máj 2022 o 16:35

Zástupca bratislavského klubu OFA sa výziev rozhodne nebojí. Nateraz sa ale jeho duel s veteránom UFC odkladá.

WIELICZKA. Slovenský bojovník Michal "Šaman" Dobiáš sa mal už túto sobotu predstaviť na turnaji Ultimate Warriors v Poľsku.

V hlavnom zápase celého podujatia mal čeliť domácemu Salimovi Touahrimu, pre ktorého malo ísť o prvý zápas po prepustení z UFC.

Tri dni pred konaním turnaja ale organizácia oznámila, že Touahri nie je schopný do zápasu nastúpiť. Zo súboja ho totiž vyradila vážna infekcia lakťového kĺbu.

O jeho duel s Michalom Dobiašom nakoniec diváci celkom neprídu. Mal by sa uskutočniť po vyzdravení poľského bojovníka, v ďalšom vydaní Ultimate Warriors, informovali organizátori na sociálnych sieťach.

Touahri (10-4) sa v UFC predstavil trikrát a zakaždým si pripísal bodovú prehru. Najtesnejšiu porážku zaznamenal proti Japoncovi Keitovi Nakamurovi (split decision) ešte v roku 2018.

Michal Dobiáš (10-10) naposledy bojoval minulý rok v septembri na turnaji Impact MMA 1, kde podľahol Mariuszovi Radziszewskému v druhom kole na TKO.

Aj po zrušení hlavného zápasu bude mať Slovensko na podujatí Ultimate Warriors zastúpenie. Dobiášov tímový kolega z OFA Bratislava, Tomáš Špinder (0-1), sa predstaví v strednej váhe proti domácemu Karolovi Bromblikovi (1-0).

Turnaj sa uskutoční v poľskej Wieliczke v sobotu 7. mája o 19. hodine.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Čakal ho súboj s bývalým bojovníkom UFC. "Šaman" Dobiáš si však musí počkať