Nervózny Messi nezvládol prehru, súpera nazval imbecilom

Messi nezvládol prehru.
Messi nezvládol prehru. (Autor: TASR/AP)
Zoran Boškovič|2. nov 2016 o 13:22

Manchester City doma porazil Barcelonu 3:1.

BRATISLAVA. Lionel Messi bol súčasťou hádky v tuneli po včerajšom zápase Ligy majstrov, v ktorom domáci Manchcester City zdolal Barcelonu 3:1. Útočník Sergio Aguero potvrdil, že musel vojsť do tunela a upokojovať vášne, ktorých súčasťou bol aj jeho spoluhráč z reprezentácie Argentíny.

Španielske rádio COPE prišlo so správou, že po zápase sa strhla prudká hádka a Aguero vraví, že niekto z jeho tímu Messimu niečo povedal predtým, než ho hviezda Barcelony nazvala imbecilom.

Musel Messiho zastaviť

Podľa prítomných Messi následne zamieril do šatne City so slovami "poď späť, neskrývaj sa". Upokojiť ho musel až Aguero.

Útočník Manchestru City tvrdí, že to bolo viac než obyčajná strkanica po zápase. Podľa neho Messi zvládal prehru v Anglicku veľmi zle.

"Vždy keď prehráte, ste sklamaný. Videl som Lea, cítil sa veľmi zle. Poznám ho dosť dobre na to, aby som vedel povedať, kedy sa cíti dobre a kedy nie. Myslel som si, že zakričal niečo na mňa, no nie, bolo to na iného môjho spoluhráča. Nič viac k tomu neviem," povedal podľa Daily Mail Aguero.

Ten musel útočníka Barcelony podľa vlastných slov udrieť niekoľkokrát do pŕs, aby ho zastavil.

Ruku mal pri tele

Aguero tiež odmietol tvrdenie, že pred gólom Ilkaya Gundogana zo 74. minúty zahral úmyselne rukou.

"Mal som ruku pri tele, nebol tam žiadny záujem zahrať rukou. Je jasné, že sa prehrávajúca strana bude sťažovať," dodáva argentínsky útočník, ktorý sa proti Barcelone gólovo nepresadil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Nervózny Messi nezvládol prehru, súpera nazval imbecilom