Zreľák v sobotu trénoval, Hapal nevylúčil zmeny v zostave

Na snímke Adam Zreľák (Slovensko) sa drží za hlavu po nepremenej šanci v zápase Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov.
Na snímke Adam Zreľák (Slovensko) sa drží za hlavu po nepremenej šanci v zápase Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov. (Autor: TASR)
TASR|17. jún 2017 o 12:16

Hapal vysvetlil, že výmena útočníkov v zápase proti Poľsku bola plánovaná.

LUBLIN. Adam Zreľák absolvoval sobotný tréning slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov v Lubline.

Potvrdili sa tak slová trénera Pavla Hapala z tlačovej konferencie po víťazstve 2:1 nad domácim Poľskom v A-skupine majstrovstiev Európy tejto vekovej kategórie, že kapitán tímu by mal byť v poriadku.

Zreľák hral v piatok do 73. minúty, keď ho na hrote útoku nahradil Pavol Šafranko, ten o päť minút neskôr strelil rozhodujúci gól. Krátko pred svojím striedaním podstúpil tvrdý osobný súboj, ktorý si vyžiadal ošetrenie za postrannou čiarou.

Na snímke Adam Zreľák (Slovensko) v opatere lekárov počas zápasu Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov.
Na snímke Adam Zreľák (Slovensko) v opatere lekárov počas zápasu Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov. (Autor: TASR)

Tento moment vyvolal obavy, keďže hráč českého Jablonca mal za sebou nedávne zranenie, pre ktoré hrozilo, že šampionát ani nestihne.

Hapal vysvetlil, že výmena útočníkov bola plánovaná. Do nasledujúceho stretnutia s Anglickom (v pondelok 19. júna o 18.00 h v Kielcoch) však nevylúčil zmeny v zostave.

"Najprv musíme zhodnotiť, ako na tom sme zo zdravotnej stránky. Je možné, že na ďalší zápas dôjde k nejakej zmene, z taktického dôvodu vzhľadom na súpera. Vieme, akou hrou sa prezentujú Angličania," uviedol český tréner.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Zreľák v sobotu trénoval, Hapal nevylúčil zmeny v zostave