McGregor o prehre s Poirierom: Bola to náhoda, ktorú teraz napravím

(Zdroj: Zuffa LLC)
Daniel Stankovič|9. júl 2021 o 09:59 (aktualizované 9. júl 2021 o 10:01)

Pred návratom je odhodlaný.

LAS VEGAS. V noci sa odohrala posledná veľká tlačová konferencia pred nedeľným turnajom UFC 264.

Hlavný zápas medzi Dustinom Poirierom a Conorom McGregorom, zavŕši trilógiu, ktorej začiatok sa datuje do septembra 2014.

V prvom zápase zvíťazil knokautovo McGregor, v odvetnom súboji po siedmych rokoch v januári zase Poirier. 

Napriek tomu, že sa preslávil najmä vďaka kombinácii divokého trashtalku a skvelých výkonov v oktagone, v januárovom súboji s Američanom bol ako vymenený. Z rebela a rýpala, ktorý vedel získať psychologickú výhodu sa stal rešpektujúci bojovník.

Všetko nasvedčovalo tomu, že čoskoro 33-ročná hviezda zmiešaných bojových umení sa už nad svoje správanie v minulosti povzniesla, prehra však zamiešala kartami a v posledných týždňoch, rovnako ako na tlačovej konferencii to už bol starý "dobrý" Conor McGregor.

Len čo vošiel do sály snažil sa svojho protivníka vyviesť z miery, prechádzal sa okolo a rozprával na neho. Dav jeho snahu ocenil skandovaním.

Toto je moja hra, pre toto sa zobúdzam. Chyby sú na to, aby sa napravili, mám za sebou skvelý prípravný kemp. Bola to náhoda, ktorú teraz napravím. 

Vidím to v jeho očiach, je nevyspatý a ja mu ten spánok doprajem s radosťou,“ predpovedá knokaut rodák z Dublinu.

Na otázku, kedy by sa v prípade výhry rád vrátil opäť do zápasu írsky bojovník hovoril o vypredanom štadióne amerického futbalu v Las Vegas.

McGregor tiež načrtol, že by sa v budúcnosti rád stretol s ďalším dávnym rivalom Nateom Diazom, s ktorým má po dvoch súbojoch rovnako ako s Poirierom vyrovnanú bilanciu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregor o prehre s Poirierom: Bola to náhoda, ktorú teraz napravím