McCoist zatiaľ zostáva trénerom Rangers

SITA|16. jún 2012 o 17:06

Futbalový tréner dlhmi zmietaného škótskeho tímu Glasgow Rangers Ally McCoist zvažuje rezignáciu po zmene majiteľa klubu.

GLASGOW. Futbalový tréner dlhmi zmietaného škótskeho tímu Glasgow Rangers Ally McCoist povedal, že zvažuje svoj odchod po tom, ako sa dopočul o údajnom zámere nového majiteľa Charlesa Greena prepustiť ho.

Klub rekordného 54-násobného majstra Škótska prednedávnom kúpilo konzorcium vedeného podnikateľom Charlesom Greenom, ktoré má jeden z dvojice glasgowských tímov vytiahnuť z problémov.

Rangers upadli vo februári do nútenej správy pre dlh 9 miliónov libier na nezaplatených daniach.

Green údajne skonštatoval, že už neráta s McCoistom v úlohe hlavného trénera. "Najprv som bol samozrejme nahnevaný. V stredu som sa o tom rozprával s Charlesom Greenom, chcel som od neho viaceré odpovede. Po tomto stretnutí som bol pripravený odstúpiť, no rozmyslel som si to. Zatiaľ zostávam koučom Rangers," povedal v sobotu McCoist pre denník Daily Record.

V kuloároch sa objavili špekulácie, že Greena tlačí do predaja mužstva bývalý kormidelník Rangers Walter Smith, ktorý ma o klub veľký záujem. "Uvidíme, čo sa stane, no musí to byť to najlepšie pre klub," doplnil bývalý hráč Rangers McCoist.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»McCoist zatiaľ zostáva trénerom Rangers