Max Holloway mimo UFC 223, Khabib už má ďalšieho náhradného súpera!

Adrián Mečiar|6. apr 2018 o 02:00

Čo sa to deje v Brooklyne? Khabibov súper nakoniec nebude ani Max Holloway!

Tak toto je katastrofa. UFC 223 práve stratilo aj náhradný hlavný zápas večera.

Max Holloway, ktorý len pred piatimi dňami nahradil zraneného Tonyho Fergusona, sa nepredstaví na zajtrajšom podujatí. Prítomní lekári mu totiž zabránili v pokračovaní náročného zhadzovania váhy.

"Nie je to naše rozhodnutie. Max chcel pokračovať a bol blízko splnenia limitu, no doktori zastavili jeho weight-cut. Nedovolili mu pokračovať," povedal Arielovi Helwanimu jeden z členov Hollowayovho tímu.

Khabib Nurmagomedov, ktorý už splnil šampiónsky váhový limit, však podľa aktuálnych informácií má ďalšieho náhradného súpera. Mal by ním byť bývalý šampión ľahkej váhy Anthony Pettis. Ten sa mal stretnúť s Michaelom Chiesom, ktorý doplatil na včerajšie vyčíňanie Conora McGregora a kvôli rozťatému čelu dostal zákaz zápasiť.

Súboj Nurmagomedov vs Pettis by mal určiť oficiálneho šampióna ľahkej váhy. 

Pettis ale najskôr musí spraviť váhu. Časový limit mu vyprší o 17:00.

Článok budeme aktualizovať.

18:10

Anthony Pettis nenahradí Maxa Hollowaya! Pettis požadoval lepšie finančné podmienky než tie, ktoré mu boli ponúknuté. S Khabibom sa chce stretnúť Paul Felder, no tomu to zakazuje atletická komisia. A prečo? ´Pretože nie je v prvej 15 rankingu ľahkej váhy´.

16:55

Anthony Pettis práve navážil dve desatiny libry nad šampiónskym limitom, no Pettis zrejme ani neplánoval spraviť váhu hneď na prvý pokus. Prvým pokusom totiž získal dodatočné dve hodiny, počas ktorých by sa už mal dostať do limitu 155 libier.

16:20

Max Holloway sa vyjadril: "Khabib, chcem pokračovať, no doktori mi to nedovolia. Ospravedlňújem sa tebe a fanúšikom. Dajte s Anthony Pettisom fanúšikom to, čo si zaslúžia."

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Max Holloway mimo UFC 223, Khabib už má ďalšieho náhradného súpera!