Matič sa teší na skúšku v Middlesbrough

SITA|2. dec 2008 o 13:18

V decembri absolvuje týždňovú skúšku v anglickom prvoligovom futbalovom klube FC Middlesbrough dvojica hráčov MFK Košice - 18-ročný Juraj Hovančík a o dva roky starší Nemanja Matič

MIDDLESBROUGH. . "Teším sa, že som dostal príležitosť ísť do Middlesbrough. Nechcem však veľmi predbiehať a predčasne sa radovať. Je to len o poznávaní fungovania klubu. Viem, že niektorí ľudia ma síce videli v akcii, ale tréner Southgate ma vlastne vôbec nepozná. Múdrejší budem po návrate," cituje oficiálna internetová stránka východniarov www.mfkkosice.sk slová srbského ofenzívneho stredopoliara Matiča, ktorý sa po skončení jesennej časti Corgoň ligy 2008/09 vybral na krátku dovolenku do Srbska.

Obom košickým hráčom bude robiť na Ostrovoch spoločnosť športový riaditeľ MFK Štefan Tarkovič.

"Viem, že v poslednom čase je o mňa záujem z viacerých klubov. Nie všetky mali konkrétnu podobu. Manažér mi vravel aj o Ipswichi Town. Teraz si však chcem oddýchnuť, lebo posledné týždne boli náročné - Corgoň liga, Slovenský pohár, reprezentačné zápasy za Srbsko. Do toho drobné zranenia. Bolo toho dosť. Chcem pred cestou do Middlesbrough trochu relaxovať,“ dodal N. Matič.

Nachádzate sa tu:
Domov