Masvidal sa na UFC 269 nepredstaví, nahradiť ho chce hneď niekoľko bojovníkov

Jorge Masvidal.
Jorge Masvidal. (Zdroj: Zuffa LLC)
SvetMMA|11. nov 2021 o 19:23 (aktualizované 11. nov 2021 o 19:26)

Očakávaný stret hviezd sa v decembri neuskutoční.

LAS VEGAS. Malo to byť vyvrcholenie viac než dvojročného sporu. Rivalita medzi dvoma elitnými bojovníkmi weltrovej divízie UFC sa napokon do oktagonu nedostane.

Zápas medzi Leonom Edwardsom a Jorgem Masvidalom sa podľa informácií riaditeľa marketingového centra UFC Huntera Campbella neuskutoční.

Dôvodom má byť bližšie nešpecifikované zranenie bývalého titulového vyzývateľa Masvidala.

Súboj mal byť súčasťou číslovaného turnaja UFC 269, ktorý sa má odohrať jedenásteho decembra v nevadskej aréne T-Mobile.

Náhradníci stoja v zástupe, Edwards chce vidieť rodinu

Trvalo len pár hodín a na sociálnych sieťach sa o možnosť stretnúť sa s Leonom Edwardsom prihlásilo viacero kandidátov.

Presnejšie ide o troch bojovníkov z prvej desiatky rebríčka váhy do 77 kilogramov, a to Gilberta Burnsa, Belala Muhammada a Khamzata Chimaeva.

Najviac konkrétny bol v tomto Chimaev, ktorý podľa správ reportéra ESPN Brett Okamota kontaktoval svojho manažéra s jasnou inštrukciou o zapojenie sa do duelu.

Sám Edwards sa zatiaľ k možným náhradám za pôvodného súpera jasne nevyjadril. K zrušeniu zápasu zo strany Masvidala sa ale rodák z Jamajky vyjadril s nefalšovanou frustráciou.

„Som sklamaný, ale vlastne som aj vedel, že ten podvodník nechce so mnou bojovať. Bol by len zástavkou na ceste za titulom, takže cieľ ostáva rovnaký. Teraz potrebujem nejaký čas s rodinou, Kamaru Usman, čoskoro sa vidíme,“ napísal na Twitter 30-ročný zápasník.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Masvidal sa na UFC 269 nepredstaví, nahradiť ho chce hneď niekoľko bojovníkov