V Trnave bol jednotkou. Slavia Praha pošle brankára Vantrubu na hosťovanie

Martin Vantruba.
Martin Vantruba. (Autor: TASR)
SITA|4. jan 2019 o 10:55

Klub dáva šancu iným.

PRAHA. Slovenský brankár Martin Vantruba pred rokom prestúpil zo Spartaka Trnava, kde bol jednotkou tímu, do SK Slavia Praha, ale v českom tíme zatiaľ čaká na väčšiu príležitosť.

Nedostane ju ani v jarnej časti sezóny 2018/2019, keďže jeho meno nefiguruje v 27-člennom kádri, ktorý odletel na sústredenie do Španielska.

Vo výbere trénera Jindřicha Trpišovského sú traja brankári. Okrem osvedčenej dvojice z jesennej časti Ondřej Kolář - Přemysl Kovář dostáva šancu zabojovať o miesto Jakub Markovič z mládežníckeho tímu Slavie do 19 rokov.

Ako informuje oficiálny web pražského klubu, gólman slovenskej reprezentácie do 21 rokov Vantruba by mal na jar naberať skúsenosti a zápasovú prax v inom tíme.

V Marbelle sa s lídrom najvyššej českej súťaže nebude pripravovať ani slovenský stredopoliar Jakub Hromada, ktorý spolu s ďalším zraneným hráčom Stanislavom Teclom bude pokračovať v rekonvalescencii v Prahe.

Novinkou v tíme je angažovanie bahrajnského útočníka Abdalláha Júsufa Hilála z Bohemiansu, kde však ešte zotrvá na hosťovaní v jarnej časti aktuálnej sezóny.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»V Trnave bol jednotkou. Slavia Praha pošle brankára Vantrubu na hosťovanie