Valjent si v tejto sezóne Serie A nezahrá. Bude hosťovať v Španielsku

Na snímke vľavo Martin Valjent (SVK) strieľa gól v zápase Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov v Poľsku.
Na snímke vľavo Martin Valjent (SVK) strieľa gól v zápase Poľsko - Slovensko na ME vo futbale do 21 rokov v Poľsku. (Autor: TASR)
TASR|20. aug 2018 o 16:30

Je to pre mňa nová kapitola futbalového života, hovorí.

PALMA DE MALLORCA. Slovenský futbalový obranca Martin Valjent odchádza z talianskeho klubu Chievo Verona na ročné hosťovanie do španielskeho tímu Real Club Deportivo Mallorca, ktorý pôsobí v druhej najvyššej španielskej súťaži.

Odchovanec dubnického futbalu uplynulých päť rokov strávil v talianskom klube Ternana Calcio, v sezóne 2017/2018 tam hosťoval už ako kmeňový hráč Chieva Verona.

"V sobotu po prílete na Mallorcu som absolvoval prvé lekárske testy, pohovory, v nedeľu som si pozrel úvodný víťazný zápas s Osasunou (1:0) a v pondelok sa uskutočnil podpis môjho ročného hosťovania i predstavenie.

Je to pre mňa nová kapitola futbalového života a verím, že bude úspešná. V hre boli aj iné kluby,ale napokon sme s manažérom zvolili túto alternatívu.

Španielský klub ma dlhšie sledoval a prejavil najväčší záujem o moje služby,"sprostredkoval slová 22-ročného futbalistu Martina Valjenta mediálny manažér Jozef Korbel z agentúry AA Sports Management.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Valjent si v tejto sezóne Serie A nezahrá. Bude hosťovať v Španielsku