Marek Hovorka predĺžil zmluvu v Ústí nad Labem

SITA|15. máj 2009 o 12:07

Slovenský hokejový útočník Marek Hovorka si bude aj v nasledujúcom súťažnom ročníku obliekať dres českého prvoligového tímu HC Slovan Ústečtí Lvi.

ÚSTÍ NAD LABEM. S mužstvom z Ústí nad Labem sa 24-ročný hokejista dohodol na podpise jednoročného kontraktu s následnou opciou.

"Dohoda s Markom bola pre náš klub priorita. Ide o dravého útočníka, ktorý sa nebojí osobných súbojov," povedal pre oficiálnu stránku mužstva marketingový asistent klubu Přemysl Zeman. Jeden z najobľúbenejších hráčov Ústí medzi fanúšikmi vo farbách tohto mužstva odohral extraligovú sezónu 2007/08, na konci ktorej sa vrátil do rodného Martina.

V MHC sa mu však príliš nedarilo a keď vypadol zo základnej zostavy extraligistu, ozvali sa zástupcovia z Ústí nad Labem, Hovorka sa na sever Čiech vrátil a herne aj bodovo ožil. Ani jeho vynikajúce výkony v baráži však nepomohli mužstvu k návratu medzi českú elitu. "Marek patril po svojom opätovnom príchode do Ústí medzi našich najlepších útočníkov. Má všetky predpoklady na to, aby sa naďalej hokejovo zlepšoval a sme radi, že to bude v našom mužstve," doplnil Zeman.

Nachádzate sa tu:
Domov