Marek Čech proti Crystal Palace nenastúpi

SITA|25. sep 2009 o 10:24

Slovenský futbalový reprezentant v službách anglického druholigového klubu West Bromwich Albion Marek Čech bude napokon pauzovať dlhšie, ako sa pôvodne predpokladalo.

BIRMINGHAM.

Dvadsaťšesťročný Trebišovčan minulý týždeň v rozhovore pre agentúru SITA uviedol, že po "prebrúsení" od protihráča v ligovom dueli s Doncasterom by mal byť mimo hry približne týždeň a na sobotňajší zápas s Crystal Palace už bude k dispozícii.

Kormidelník WBA Roberto Di Matteo však vo štvrtok pre anglické médiá vyhlásil, že situácia sa zmenila. "Marek Čech ešte počas tohto víkendu nebude k dispozícii," skonštatoval taliansky kouč, ktorého trápia aj absencia suspendovaného Jeroma Thomasa a otázniky nad zdravotným stavom Joa Mattocka a Chrisa Brunta.

Zatiaľ nie je jasné, či sa bývalý hráč Interu Bratislavy, Sparty Praha a FC Porto Marek Čech stihne doliečiť do dôležitého októbrového kvalifikačného dvojstretnutia proti Slovinsku a Poľsku. Zverencom trénera Vladimíra Weissa stačí na definitívu postupu na majstrovstvá sveta do Juhoafrickej republiky remíza so Slovincami.

Nachádzate sa tu:
Domov