Marek Čech asi opäť nastúpi za West Bromwich

Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie.
Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie. (Autor: TASR)
SITA|6. máj 2009 o 15:41

Slovenský futbalový reprezentant Marek Čech pôsobiaci v anglickom prvoligovom klube West Bromwich Albion by mohol opäť dostať šancu v súťažnom zápase.

BIRMINGHAM. Ľavý obranca WBA Paul Robinson sa totiž zranil a jeho štart v sobotňajšom stretnutí Premier League 2008/2009 proti Wiganu je otázny. Dvadseťšesťročný rodák z Trebišova naposledy nastúpil za birminghamský klub 3. februára v dueli FA Cupu proti Burnley.

"Čakám na výsledky vyšetrenia Paula Robinsona. V prípade nepriaznivých správ dám zrejme príležitosť Marekovi Čechovi. Ten podával dobré výkony v zápasoch, v ktorých nastúpil," vyhlásil tréner WBA Tony Mowbray v rozhovore pre denník Birmingham Mail. "Marek mal smolu, že na jeho poste pôsobí práve Robinson, ktorý sa stabilne prezentoval výbornými výkonmi. Čech je profesionál a uvedomuje si súčasnú situáciu. Tvrdo pracuje na tom, aby opäť dostal šancu. Zdá sa, že tá prišla práve teraz," dodal Mowbray.

West Bromwich Albion je tri kolá pred koncom v tabuľke najvyššej anglickej súťaže na nelichotivom poslednom mieste so 6-bodovým odstupom na priečku znamenajúcu účasť medzi elitou aj v budúcej sezóne.

Nachádzate sa tu:
Domov