Maradona na tréningu "Barcy" vychválil Messiho a spol.

SITA|5. jan 2009 o 16:47

Argentínska futbalová legenda Diego Maradona sa v nedeľu predpoludním nečakane zjavila na tréningu španielskeho veľkoklubu FC Barcelona.

BARCELONA.

Kormidelník reprezentácie "Albicelestes" bol v hľadisku Nou Campu počas sobotňajšieho duelu Primera División proti Realu Mallorca (3:1) a hneď po zápase mal naplánovaný odlet z katalánskej metropoly. Napokon však zostal v Barcelone a v nedeľu sledoval tréningovú jednotku aktuálneho lídra najvyššej španielskej súťaže z hľadiska ako ostatní fanúšikovia. Keď ho však pohľadom našiel kouč "Blaugranas" Pep Guardiola, zavolal Maradonu na trávnik a poprosil o pár slov k hráčom FC Barcelona. "Ste príkladom pre veľa ľudí. Verím, že aj naďalej budete hrať tak ako doteraz. Chcem vám všetkým pogratulovať, pretože pri pohľade na vaše výkony si ľudia dokážu vychutnávať túto nádhernú hru. Želám vám len to najlepšie. Ak budete naďalej pokračovať v tomto trende, tituly určite prídu," cituje denník Sport slová Diega Maradonu, ktorého podľa očitých slov všetci hráči pozorne počúvali.

Štyridsaťosemročný majster sveta z roku 1986 prišiel do Barcelony najmä kvôli Lionelovi Messimu, ktorého chce mať vo svojom kádri vo februárovom prípravnom dueli proti Francúzsku.

Nachádzate sa tu:
Domov