´Malý sfetovaný škriatok´, hovorí Covington o McGregorovi

Adrián Mečiar|15. máj 2018 o 02:00

Covington taktiež poslal odkaz svojim kritikom, ktorí ho považujú za kópiu Chaela Sonnena alebo práve Conora McGregora.

Colby Covington na seba v priebehu posledného roka pritiahol množstvo pozornosti, a to najmä vďaka svojmu trash talku. Mnoho ľudí ho však kvôli tomu kritizuje. Covington je mnohými považovaný len za kópiu predošlých slávnych trash-talkerov.

Colby ale v rozhovore pre BJ Penn Radio kritikom odkázal, že vlastne reagujú presne tak, ako si to on želá. Teda mu venujú pozornosť.

„Ľudia hovoria, že sa pokúšam podobať na McGregora alebo Chaela Sonnena, no to nie je pravda. Vyzerá to snáď tak, že sa snažím získať followerov či fanúšikov? Mne je to ukradnuté. Nepotrebujem ľuďom spôsobovať radosť, vôbec ma to nezaujíma. Naštvem vás, no dôležité je, že vy si aj tak pozriete môj ďalší zápas, pretože ma chcete vidieť prehrať.“

Colby bude opäť v akcii už o mesiac, keď sa v súboji o dočasný titul welterovej váhy na turnaji UFC 225 stretne s Rafaelom dos Anjosom.

Minimálne dovtedy nás ale ešte bude zásobovať viacerými zaujímavými vyjadreniami. ´Chaos´ si už vzal na mušku Joe Rogana alebo Jona Jonesa a nedávno sa nevyhol ani Conorovi McGregorovi, konkrétne jeho neslávnemu aprílovému vyčíňaniu.

Covington bol vtedy osobne prítomný v New Yorku, keď patril medzi účastníkov veľkej tlačovej konferencie. Krátko po uskutočnení útoku na autobus Íra prostredníctvom twitteru varoval, aby sa sám prihlásil na polícii.

„Ten malý sfetovaný škriatok robí hlúpe chyby. Všimol si, že kráľ Colby je teraz na všetkých titulkách a oňho už nemali taký veľký záujem. Chcel si preto ukradnúť trocha pozornosti naspäť. Ale akonáhle som prostredníctvom tweetu oznámil, že ho zháňa kráľ Colby, lovec odmien, radšej sa sám prihlásil na polícii. Vie, že so mnou sa neoplatí zahrávať."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»´Malý sfetovaný škriatok´, hovorí Covington o McGregorovi