Malo ústnu dohodu s Lacazettom. Atlético naďalej nemôže kupovať nových hráčov

Ilustračná foto - Hráči Madridu sa tešia po treťom góle vo futbalovom zápase osemfinále Ligy majstrov Bayer Leverkusen - Atletico Madrid (2:4) v Leverkusene 21. februára 2017.
Ilustračná foto - Hráči Madridu sa tešia po treťom góle vo futbalovom zápase osemfinále Ligy majstrov Bayer Leverkusen - Atletico Madrid (2:4) v Leverkusene 21. februára 2017. (Autor: TASR/AP)
TASR|1. jún 2017 o 11:30

Atlético dostalo trest za porušenie pravidiel, klub to ale odmieta.

LAUSANNE. Športový arbitrážny súd (CAS) vo švajčiarskom Lausanne ponechal v platnosti zákaz nakupovať nových futbalistov pre Atlético Madrid.

Španielsky klub nesmie zaregistrovať nového hráča do januára, v letnom prestupovom období ho tak neposilní lyonský útočník Alexandre Lacazette, s ktorým mal ústnu dohodu. "Rozhodnutie je neférové a nášmu klubu spôsobuje nenapraviteľné škody," priniesla agentúra AP stanovisko Atlética.

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) uvalila na madridský klub prestupové embargo na rok za porušenie pravidiel, ktoré bránia obchodovaniu s deťmi a lákaniu mladých hráčov z ich rodných krajín. Atlético poprelo previnenie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Malo ústnu dohodu s Lacazettom. Atlético naďalej nemôže kupovať nových hráčov