Maiconovi prekáža nedostatok pozornosti od vedenia Interu

SITA|10. jún 2009 o 17:26

Obranca talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Milano Maicon v stredu svojmu zamestnávateľovi pohrozil odchodom do iného tímu.

MILÁNO. Obranca talianskeho futbalového veľkoklubu Inter MilanoMaicon v stredu svojmu zamestnávateľovi pohrozil odchodom do iného tímu.

"Nie som žiaden fenomén, ale zároveň ani veterán. V priebehu ostatných troch rokov sa ku mne v Interi správali s nezáujmom. Možno bol postoj klubu daný tým, že sa príliš sústredili na udržanie Zlatana Ibrahimoviča, ktorému predložili novú zmluvu s mnohými bonusmi," povedal brazílsky reprezentant v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport. "Na Ibru nežiarlim, je výnimočným futbalistom. V tom nie je problém, snažil som sa iba o to, aby ma nezanedbávali," dodal 28-ročný rodák z mesta Criciúma.

Maicon Douglas Sisenando, ako znie celé občianske meno bývalého hráča Cruzeira a Monaca, si dres "nerazzurri" oblieka od roku 2006 a prakticky od svojho príchodu do Milána sa stal jedným zo stabilných pilierov týmu v defenzívnej, ale i ofenzívnej činnosti.

O Maicona sa v priebehu sezóny 2008/09 intenzívne zaujímali Chelsea FC či Real Madrid a práve jeho medializované sťažnosti by mohli obnoviť záujem spomenutých európskych gigantov. "Požiadal som svojho agenta, aby urobil maximum pre znovunájdenie môjho šťastia. Chcem mať radosť z hry či už v Interi, alebo v inom klube," veľavravne uzavrel Maicon.

Nachádzate sa tu:
Domov