Má nového majiteľa a s ním sto miliónov. Slavia chce Šventa

(Autor: Facebook)
SITA|24. dec 2015 o 12:20

V klube pôsobil v rokoch 2005 až 2009. Získal s ním dva majstrovské tituly. Teraz Slavia Praha chce, aby sa Dušan Švento vrátil.

Abpfiff. Dank einer kmpferischen Leistung in der zweiten Hlfte entfhrt der #effzeh einen Punkt aus Bremen. Dusan...

Posted by 1. FC Köln on 12. december 2015

PRAHA. Slovenský futbalový reprezentant Dušan Švento by sa mohol počas zimného prestupového obdobia po siedmich rokoch vrátiť do Slavie Praha. Český klub chce výrazne obmeniť káder a posilniť sa.

Člen dozornej rady klubu a zástupca majoritného čínskeho vlastníka CEFC Jaroslav Tvrdík na Twitteri na Štedrý deň prezradil, že medzi hráčmi, o ktorých má Slavia záujem, je aj Švento.

Tridsaťročný stredopoliar pôsobil v pražskom klube v rokoch 2005 až 2009. Získal s ním dva majstrovské tituly. Od leta 2014 je hráčom Kolína nad Rýnom.

Okrem Šventa má Slavia záujem aj Josefa Šurala z Liberca, brankára Jiřího Pavlenku z Ostravy a Stanislava Tecla z Jablonca.

Pred pár dňami strelil Švento svoj premiérový gól v bundeslige.

Istý je už príchod Josefa Hušbauera zo Sparty, na dobrej ceste sú prestupy Lukáša Železníka zo Zlína a Jana Bořila z Mladej Boleslavi. Slavia nebude mať po zmene vlastníckych pomerov problémy s financiami, do klubovej pokladnice by malo pribudnúť až sto miliónov.

Informácie zverejnili web českého denníka Sport a portál tyden.cz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Má nového majiteľa a s ním sto miliónov. Slavia chce Šventa