Lukratívna ponuka pre Ibrahimoviča

SITA|21. nov 2007 o 14:58

MILÁNO 21. novembra (SITA) - Taliansky futbalový majster Inter Miláno by lukratívnou ponukou chcel vyzvať Zlatana Ibrahimoviča k predčasnému predĺženiu zmluvy. Podľa informácií v športovom denníku Gazzetta ...

MILÁNO 21. novembra (SITA) - Taliansky futbalový majster Inter Miláno by lukratívnou ponukou chcel vyzvať Zlatana Ibrahimoviča k predčasnému predĺženiu zmluvy. Podľa informácií v športovom denníku Gazzetta dello Sport ponúka vedenie klubu 26-ročnému útočníkovi, ktorého nedávno vyhlásili za Futbalistu roka vo Švédsku, za predĺženie súčasného kontraktu platného do roku 2011 o ďalší rok čistý príjem 11 miliónov eur na sezónu. Doteraz Ibrahimovič zarábal 7 miliónov, navyše od sponzorov dostával 3,7 milióna. Ak by sa čísla o plate v novom kontrakte potvrdili, stal by sa najlepšie zarábajúcim futbalistom v Serie A. V súčasnosti je ním brazílsky špílmacher AC Miláno Kaká, ktorému ročne na konto pribudne 9 miliónov.

Reakcia predstaviteľov Interu prišla bezprostredne po ponuke pre švédskeho dlháňa od španielskeho veľkoklubu Realu Madrid. Kanonier s bosniansko-chorvátskymi koreňmi prestúpil do tímu "nerazzurri" v auguste 2006 z Juventusu Turín za odstupné 24,8 milióna eur. V Serie A má na svojom konte zatiaľ 45 gólov, z toho 7 strelil v aktuálnej sezóne.

Nachádzate sa tu:
Domov