Ľudovít Klein vyzval Ivana Buchingera na súboj o titul pérovej váhy organizácie XFN!

Ivan Buchinger dostal výzvu, ktorú veľmi nežiadal.

A je to tu. To, o čom sa už dlhšie rozprávalo sa stalo skutočnosťou. Po výbornom výkone Ľudovíta Kleina v Bratislave a zisku titulu Ivana Buchingera v Prahe prišla výzva. Tú adresoval v spoločnosti Petra Kareša v priestoroch Spartacus Fight Gym Lajoš Klein, ktorý myslí na opasok péovej váhy organizácie XFN, ktorý práve drží Buchinger.

„Už dlhšie som hovoril, že by som rád vyhral opasok v mojej kategórii do 66 kg. Na poslednom turnaji v Prahe ho získal Ivan Buchinger. Sme naozaj dobrí kamaráti a mám pred ním obrovský rešpekt. Keď som začínal, tak som sa k nemu chodil učiť nové veci. Keďže ale chcem ten opasok, bolo by fajn, keby sa spolu stretneme. Určite by to bola výzva, ktorá by ma preverila, či mám na to, dostať sa nikam do sveta.“

Ak Buchinger výzvu príjme, budeme tak svedkami súboja legendy a mladej hviezdy. „Dúfam, že výzvu príjmeš s rešpektom a pokorou,“ ukončil Klein.

Buchinger sa pritom v minulosti niekoľkokrát vyjadril, že nechce bojovať so svojími kamarátmi a prijal by radšej zahraničné výzvy. Zdá sa ale, že tentokrát to bude zložitejšie. Netreba pritom zabúdať, že vo váhe do 66 kilogramov má XFN na súpiske taktiež Vojta Barboríka. Môžeme tak byť svedkami toho, že traja elitní slovenskí bojovníci s dlhými víťaznými šnúrami budú bojovať medzi sebou a v stávke tak bude bilancia viac ako len jedného z nich.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ľudovít Klein vyzval Ivana Buchingera na súboj o titul pérovej váhy organizácie XFN!