Ljungberg po polročnej prestávke opäť v súťažnom dueli

SITA|27. mar 2009 o 12:50

Švédsky futbalový stredopoliar Fredrik Ljungberg by sa mal súťažne objaviť na trávniku prvýkrát od júna 2008 vo víkendovom stretnutí severoamerickej súťaže Major League.

SEATTLE. Švédsky futbalový stredopoliar Fredrik Ljungberg by sa mal súťažne objaviť na trávniku prvýkrát od júna 2008 vo víkendovom stretnutí severoamerickej súťaže Major League Soccer (MLS).

Záložník Seattle Sounders je podľa vlastných slov pripravený odohrať v dueli proti Real Salt Lake 30 minút ako striedajúci hráč. Naposledy sa bývalá hviezda Arsenalu Londýn predstavila v súťažnom dueli počas minuloročných majstrovstiev Európy v Rakúsku a Švajčiarsku v drese svojej rodnej krajiny.

"Momentálne je to výborné. Už niekoľko rokov som sa necítil tak dobre. Pravdepodobne ešte neodohrám celý zápas. Nechcem sa zbytočne preceňovať. Čaká ma dlhá a náročná sezóna," vyhlásil Ljungberg.

S jeho názorom súhlasí aj tréner nováčika Sigi Schmid. "Bude lepšie, keď do hry zasiahne ako striedajúci hráč. MLS sa len rozbieha, je to iba 2. kolo. Chceme, aby Fredrik bol k dispozícii na zvyšných dvadsaťosem stretnutí," dodal Schmid

Nachádzate sa tu:
Domov