Leicester efekt? Anglicko povolalo po Vardym už aj Drinkwatera

Jamie Vardy (vpravo) už vie, ako "chutí" zápas v reprezentačnom drese. Dočká sa debutu aj jeho tímový spoluhráč?
Jamie Vardy (vpravo) už vie, ako "chutí" zápas v reprezentačnom drese. Dočká sa debutu aj jeho tímový spoluhráč? (Autor: TASR/AP)
SITA|17. mar 2016 o 13:31

Anglická futbalová reprezentácia bude 26. marca hrať v Berlíne s Nemeckom a 29. marca v Londýne s Holandskom.

LONDÝN. FC Liverpool a Tottenham Hotspur majú zhodne päťnásobné zastúpenie v 24-člennej nominácii futbalovej reprezentácie Anglicka na prípravné stretnutia s Nemcami (26. marca v Berlíne) a Holanďanmi (29. marca v Londýne).

Anglicko bude jedným zo súperov Slovenska v základnej B-skupine na majstrovstvách Európy 2016 vo Francúzsku, vzájomný duel sa uskutoční 20. júna v Saint-Étienne.

Do kádra Anglicka sa na najbližší asociačný termín premiérovo dostal aj stredopoliar Danny Drinkwater z Leicestru.

12794520_1030715433641541_40691798359812.jpg

Už aj minulú sezónu predvádzal dobré výkony. Uvidíme, či ich dokáže zopakovať aj na medzinárodnej scéne, uviedol na margo Drinkwaterovej nominácie reprezentačný kouč Roy Hodgsson. Foto: facebook (Leicester City FC)

Debutovať môže tiež obranca Tottenhamu Danny Rose.

Pre zranenie kolena chýba kapitán Wayne Rooney. O voľbe trénera Roya Hodgsona informovala internetová stránka národnej asociácie FA.

Nominácia Anglicka na najbližší prípravný dvojzápas:

Brankári: Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (FC Southampton), Joe Hart (Manchester City)

Obrancovia: Ryan Bertrand (FC Southampton), Gary Cahill (Chelsea Londýn), Nathaniel Clyne (FC Liverpool), Phil Jagielka, John Stones (obaja FC Everton), Chris Smalling (Manchester United), Danny Rose, Kyle Walker (obaja Tottenham Hotspur)

Stredopoliari: Dele Alli, Eric Dier (obaja Tottenham Hotspur), Ross Barkley (FC Everton), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner (všetci FC Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City)

Útočníci: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (FC Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott, Danny Welbeck (obaja Arsenal Londýn)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Leicester efekt? Anglicko povolalo po Vardym už aj Drinkwatera