Lalkovič sa zranil, mesiac si nezahrá

Milan Lalkovič.
Milan Lalkovič. (Autor: TASR/AP)
SITA|22. feb 2012 o 17:21

Slovenský futbalista si zranenie stehenného svalu privodil počas duelu proti Excelsioru.

DEN HAAG. Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Milan Lalkovič v službách holandského klubu ADO Den Haag bude zo zdravotných dôvodov približne mesiac pauzovať.

"Som mimo na štyri týždne pre zranenie zadného stehenného svalu," uviedol Milan Lalkovič prostredníctvom svojho konta na Facebooku.

Devätnásťročný Lalkovič minulú sobotu absolvoval svoj debut v Eredivisie, keď do zápasu proti Excelsioru (1:1) naskočil v 66. min.

Košičan je kmeňovým hráčom FC Chelsea, na jeseň hosťoval v anglickom druholigovom klube Doncaster Rovers. Od roku 2011 patrí k oporám národného tímu do 21 rokov.

"Od sobotňajšieho zápasu som pociťoval bolesti, a tak som absolvoval niekoľko vyšetrení. Dnes sa preukázalo, že na stehennom svale mám menšiu trhlinu a lekári mi odporučili dať si štvortýždňovú pauzu. Priznám sa, ťažko som túto správu prijal, tešil som sa na ďalšie zápasy Eredivisie a rovnako aj na reprezentačný zraz do 21 rokov. Žiaľ, nič nenarobím," uviedol na svojej oficiálnej stránke Lalkovič.

Slovenský futbalista si zranenie privodil počas duelu proti Excelsioru (1:1). "Bolo pár minút do konca, keď som začal pociťovať bolesti. Nemohol som už ani poriadne šprintovať, lebo by som si asi ešte uškodil. Škoda, musím sa zamerať na čo najlepšiu regeneráciu, aby som sa čo najrýchlejšie dal dokopy," doplnil mladý futbalista.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Lalkovič sa zranil, mesiac si nezahrá