Ľahká váha (rebríček)

Vladimír Bilohuščin|20. mar 2017 o 01:00

Po výborných výkonoch na domácej scéne sa Štrbák presunul do českého GCF, kde dokázal získať opasok šampioná. Okrem tohto významného úspechu je to aj účastník prestížneho podujatia organizácie WSOF - World Series of Fighting, kde porazil japonskú legendu Akihira Gona. Aj keď Štrbáka momentálne čaká operácia lakťa, do kolotoča by sa mal vrátiť už čoskoro. 

Profi rekord: 13-6-1

Klub: Oktagon Fighting Academy Bratislava

 

Iba 21-ročný talent Patrik Danihel pod Rolandom Čambalom skutočne vyrástol, čomu zodpovedá aj jeho rekord 6-2, pričom si výborne počínal aj na amatérskej scéne. Slovenský reprezentant vyniká bojom v postoji a jediné porážky si priniesol zo susednej Českej republiky, kde nestačil na neporazeného Jána Slováčka a kvalitného Jaroslava Jartima.

Profi rekord: 6-2

Klub: RSC Gym Nové Zámky

 

Ďalší odchovanec Octagon Fighting Academy mal parádne našliapnuté za veľkými úspechmi. Bohužiaľ v posledných kľúčových zápasoch narazil na odpor rozhodcov, ktorí ho podľa mnohých ohlasov výrazne poškodili. V Poľsku dominoval a predsa prehral na split decision, v zápase s Jozefom Králom zasa zlyhal domáci ringový rozhodca, ktorý nepochopiteľne vracal súboj neustále do postoja.

Profi rekord: 5-6

Klub: Oktagon Fighting Academy Bratislava

 

Marián Jakubík má na svojom konte zápasy s naozaj zvučnými menami. Veď duely s Deákom, Pokorným, či hlavný zápas s Robom Pukačom na podujatí Fight Explosion na svojom konte nemá každý. Taktiež sa rátajú jeho vystúpenia v rešpektovanej organizácii GCF.

Profi rekord: 5-3

Klub: TEAM Bánovce

 

OFA má v rebríčku aj tretieho perspektívneho bojovníka s najvyššími ambíciami. Vyniká najmä výborným stand upom, pričom mu nie je cudzia ani zem. Aj keď jeho výlet do Chorvátska naposledy nedopadol po výraznej kontroverzii najlepšie, minimálne na domácej scéne s ním musíme rátať.

Profi rekord: 3-2

Klub: Oktagon Fighting Academy Bratislava

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ľahká váha (rebríček)