Lacko podľahol Rusedskému, ale nasmeroval ho k veteránom

SITA|17. jún 2007 o 12:59

LIVERPOOL 17. júna (SITA) - Slovenský tenista Lukáš Lacko bol posledným hráčom, ktorý si zmeral sily s britským veteránom Gregom Rusedskim v súťažnom zápase, hoci mimo hlavného profi-okruhu. Tridsaťtriročný ...

LIVERPOOL 17. júna (SITA) - Slovenský tenista Lukáš Lacko bol posledným hráčom, ktorý si zmeral sily s britským veteránom Gregom Rusedskim v súťažnom zápase, hoci mimo hlavného profi-okruhu. Tridsaťtriročný rodák z kanadského Montrealu Rusedski vyhral nad daviscupovým reprezentantom SR na tráve na exhibičnom podujatí v anglickom Liverpoole 7:6 (4), 7:6 (4), ale následne musel odriecť zvyšok svojho účinkovania v meste Beatles pre problémy s ramenom. Momentálne v renkingu ATP Entry pre nasadzovanie až 541. Rusedski (v októbri 1997 figuroval na 4. mieste) si predtým poradil s krajanom-kvalifikantom Chrisom Llewellynom 6:4, 7:5 a Lacko podľahol Američanovi Vincentovi Spadeovi 7:6, 4:6, 9:11 (zápasový tajbrejk).

Rusedski oficiálne oznámil ukončenie svojej kariéry už po birminghamskom aprílovom víťazstve Veľkej Británie v stretnutí 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára proti Holandsku (4:1). "Určite sa do Liverpoolu vrátim, prípadne zavítam na podobné podujatia, ale v inej vekovej kategórii. Nechce sa mi už hrávať proti týmto deťom - je to priveľa roboty," vyhlásil držiteľ 15 singlových titulov Rusedski.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Lacko podľahol Rusedskému, ale nasmeroval ho k veteránom