Kuszczak poprel použitie slova "otrok"

SITA|10. nov 2011 o 17:22

Futbalový brankár Tomasz Kuszczak poprel, že v súvislosti s komentovaním svojho aktuálneho postavenia v hierarchii strážcov svätyne anglického Manchestru United použil slovo "otrok".

MANCHESTER.

Dvadsaťdeväťročný Poliak sa mal takto vyjadriť pri hodnotení svojich šancí predstaviť sa na budúcoročnom kontinentálnom šampionáte, ktorý sa uskutoční v jeho rodnej krajine a na Ukrajine.

Manažér "červených diablov" Sir Alex Ferguson vraj navyše Kuszczakovi nepovolil hosťovanie v druholigovom Leedsi United. "V rozhovore s poľským denníkom SuperExpress som nikdy nepoužil slovo ´otrok´, dokonca som ani len nenaznačil, že sa nachádzam v takejto pozícii. Buď ma redaktor nepochopil, alebo zle interpretoval moje vety. Nikdy by som si nič takého nedovolil, pretože klub disponuje mojim plným rešpektom. Som profesionál a nič takého by som si nedovolil

Tomasz Kuszczak je v hierarchii až tretím brankárom úradujúceho anglického šampióna. Jednotkou Manchestru United medzi tromi žrďami je David De Gea, jeho náhradníkom Anders Lindegaard a príležitosť v dvoch zápasoch Carling Cupu dostal už aj mladík Ben Amos.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Kuszczak poprel použitie slova "otrok"