Kucku baví hrať po boku skúseného Montoliva

Proti Carpi nastúpili Milánčania vo veľmi netradičnej farebnej kombinácii. Celé stretnutie odohral aj Juraj Kucka (v strede).
Proti Carpi nastúpili Milánčania vo veľmi netradičnej farebnej kombinácii. Celé stretnutie odohral aj Juraj Kucka (v strede). (Autor: SITA/AP)
SITA|7. dec 2015 o 09:08

Slovenský reprezentačný záložník bol sklamaný z bezgólovej remízy na pôde Carpi.

MODENA. Futbalisti AC Miláno remizovali v nedeľňajšom stretnutí 15. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A na domovskom štadióne s nováčikom z Carpi v Modene 0:0.

Favorizovaní hostia mali počas zápasu prevahu, očakávaná "mikulášska nádielka" sa však napokon vôbec nekonala.

Zverencom trénera Sinišu Mihajloviča patrí po 15 kolách ôsma priečka v tabuľke. V tíme "rossoneri" odohral celý duel slovenský reprezentant Juraj Kucka.

Dvadsaťosemročný bojnický rodák bol po stretnutí sklamaný z toho, že si Milánčania neodviezli z pôdy súpera všetky tri body.

"V úvodnej štvrťhodine sme to nemali ľahké. Carpi nám robilo problémy. Rozbiehali sme sa síce pomalšie, ale v neskoršom priebehu sa naša hra zlepšovala a súper nám už iba zriedka podkúril. Sme sklamaní z výsledku, dali sme do toho všetko," vyhlásil Kucka pre oficiálnu stránku milánskeho klubu.

Niekdajší hráč FC Janov či Sparty Praha prezradil, že sa mu veľmi dobre spolupracuje s tvorcom hry milánskeho mužstva Riccardom Montolivom.

"Je to skvelý hráč. Baví ma hrať po jeho boku. Som rád, že mi tréner dôveruje. Vždy sa snažím zlepšovať. Ak zostaneme súdržní ako tím, môžeme dosiahnuť ešte veľa priaznivých výsledkov," doplnil jeden z pilierov slovenského národného tímu.

italy_soccer_serie_a-863103891a3c4ef7b8f_r1657.jpeg

Kapitán AC Miláno Riccardo Montolivo v súboji s iným slovenským hráčom v Serii A - mladým Dávidom Ivanom zo Sampdorie Janov. Foto: SITA/AP

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Kucku baví hrať po boku skúseného Montoliva