Kucka: O januárovom odchode do Interu Miláno nič neviem

Juraj Kucka (vľavo) v drese FC Janov.
Juraj Kucka (vľavo) v drese FC Janov. (Autor: SITA/AP)
SITA|12. okt 2011 o 11:41

Záložník FC Janov Juraj Kucka nevie nič o informácii, že by mal Inter Miláno posilniť už v januári.

BRATISLAVA. Na Apeninskom polostrove a následne aj v slovenských médiách sa síce objavili informácie, že slovenský futbalový stredopoliar Juraj Kucka zamieri do Interu Miláno na žiadosť kouča "nerazzurri" Claudia Ranieriho už v januári, samotný hráč to však nepotvrdil.

"Neviem v tejto súvislosti nič nové. Niekedy mám pocit, že novinári majú lepšie informácie ako ja sám. Momentálne sa teším na návrat do klubu po reprezentačnej prestávke a sústredím sa na výkony v drese Janova. Mojou prioritou je pomôcť tímu k čo najlepšiemu umiestneniu," povedal 24-ročný hráč FC Janov na stredajšej besede s novinármi pri príležitosti predstavenia svojej oficiálnej webovej stránky www.jurajkucka.com.

Ako je známe, Inter sa dohodol s FC Janov na budúcom prestupe Kucku v závere letného prestupového obdobia, keď za 50 percent práv na hráča zaplatil 8 miliónov eur. Kluby následne rozhodli o tom, že hráč zostane v Janove na hosťovaní s tým, že za jeho prípadné januárové angažovanie musí milánsky veľkoklub doplatiť zvyšných 8 miliónov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Kucka: O januárovom odchode do Interu Miláno nič neviem