Kozáčik pravdepodobne zostane v Sparte

SITA|15. jan 2009 o 18:21

Aj keď sa v poslednom období veľa hovorí o osude slovenských futbalistov v drese českého vicemajstra, zdá sa, že gólman Matúš Kozáčik má miesto isté.

PRAHA. Aj keď sa v poslednom období veľa hovorí o osude slovenských futbalistov v drese českého vicemajstra AC Sparta Praha, zdá sa, že gólman Matúš Kozáčik má miesto v tíme z Letnej na jar isté.

Dvadsaťpäťročný rodák z Dolného Kubína bol na začiatku jesennej časti síce jednotkou medzi žrďami štvrtého tímu aktuálnej tabuľky Gambinus ligy, no neskôr si miesto v základnej zostave opäť vybojoval po zranení sa vracajúci Jaromír Blažek. V prvom tíme Sparty sa v súčasnosti nachádza štvorica gólmanov, no do jarnej časti vyrukuje hlavný tréner Jozef Chovanec len s trojicou. Podľa informácií českého internetového portálu iDnes.cz opustí mužstvo jeden z dvojice Tomáš Grigar - Milan Švenger.

"V jarnej časti rátame s dvadsiatkou hráčov v poli a tromi brankármi," vysvetli Chovanec. S "rudými" sa v súčasnosti pripravujú aj slovenskí navrátilci z hosťovania Igor Žofčák (Jablonec) a Tomáš Kóňa (Zlín). V mužstve Sparty figurujú aj Marián Had a Karol Kisel.

Nachádzate sa tu:
Domov