Koky o hlavnom zápase s Mikuláškom na Fabriq MMA: Som pripravený na všetko

Václav Mikulášek a Róbert Koky.
Václav Mikulášek a Róbert Koky. (Zdroj: Fabriq MMA)
28. aug 2023 o 10:01

Na slová svojho súpera zareagoval jasne.

TRNAVA. Už v sobotu čaká fanúšikov československého MMA zaujímavý duel dvoch postojárov na turnaji Fabriq MMA. Veterán Oktagonu Václav Mikulášek sa v hlavnom zápase večera postaví proti Slovákovi Róbertovi Kokymu.

Zatiaľ čo má Mikulášek v MMA za sebou dvadsať profesionálnych duelov, pre Kokyho pôjde o jeho premiéru.

Na predzápasovej tlačovej konferencii sa Mikulášek nechal počuť, že svojho súpera, skúseného bojovníka v postoji, neplánuje počas zápasu hodiť na zem.

„Keď sa mi postaví do stredu klietky, neuhne ani na krok a bude sa chcieť so mnou tri kolá biť, ja tam tie tri kolá budem stáť a biť sa s ním. Viem, že som na tom lepšie a na zemi mám viac skúseností,“ povedal skúsený zápasník MMA.

Sebavedomé výhlasie českého zápasníka nenechalo Kokyho chladným, ktorý mu cez sociálne siete jasne odkázal, že si nepraje žiadne ústupky v zápase a naopak, bude to on, kto zvíťazí.

Mne nemusí robiť žiadne ústupky, ja mu ukážem, že mám kvalitu aj tam. Nebojím sa absolútne ničoho, čo má pre mňa pripravené, či postoj alebo zem, na to trénujem a som rozhodnutý vyhrať.“

Duel Mikulášek vs. Koky bude ozdobou turnaja Fabriq MMA, ktorý sa uskutoční už 2. septembra v mestskej športovej hale v Trnave.

Na podujatí sa okrem iného fanúšikovia môžu tešiť na zaujímavé mená ako Denis Gondžala, Magomed Kadimagomedov alebo Matej Šurín.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Koky o hlavnom zápase s Mikuláškom na Fabriq MMA: Som pripravený na všetko