Kližan sa dostáva opäť do kolotoča

Kližan by sa v najbližších týždňoch mohol vrátiť na dvorce.
Kližan by sa v najbližších týždňoch mohol vrátiť na dvorce. (Autor: TASR)
SITA|13. máj 2016 o 20:03

Zverenec Martina Hromeca okrem Nice postupne vynechal Miami, Marrákeš, Monte Carlo, Barcelonu, Madrid a tohtotýždňový Rím.

BRATISLAVA 13. mája (SITA) - Presne dva mesiace od svojho zatiaľ posledného zápasu je slovenský tenista Martin Kližan na ceste nazad do súťažného diania po maródke zapríčinenej zranením pravej nohy.

"Pomaly sa dostávam opäť do kolotoča.... Držte palce!" uviedol Kližan na facebooku, pridal fotografie z hernej prípravy.

Kližan sa odhlásil z budúcotýždňového antukového turnaja ATP World Tour 250 Open de Nice Cote d´Azur vo francúzskom Nice. Ak teda stihne parížsky grandslamový Roland Garros (22. mája - 5. júna), bude to bez zápasovej rozcvičky.

Zverenec Martina Hromeca Kližan okrem spomenutého Nice postupne vynechal Miami, Marrákeš, Monte Carlo, Barcelonu, Madrid a tohtotýždňový Rím.

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan nedohral 13. marca 2. kolo v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi, odvtedy nútene pauzuje. V renkingu figuruje na 45. pozícii, v čase prepuknutia ťažkostí sa nachádzal na 28. priečke.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Kližan sa dostáva opäť do kolotoča