Kisel zostáva v Slavii, potiahne ešte ďalšiu sezónu

Karol Kisel
Karol Kisel (Autor: TASR)
SITA|20. máj 2013 o 18:38

Ideálny scenár by bol, keby som si udržal streleckú formu, ale ďalší hráči by nastrieľali viac gólov a predbehli ma, dúfa Karol Kisel.

PRAHA. Bývalý slovenský reprezentant vo futbale Karol Kisel neukončí kariéru, ako to v minulosti avizoval, ale bude si aj v nasledujúcej sezóne obliekať dres českého klubu SK Slavia Praha.

Kapitán a najlepší strelec "zošívaných" v končiacom sa ročníku predĺžil spoluprácu s Pražanmi do 30. júna 2014. Informuje o tom oficiálna internetová stránka ôsmeho tímu v tabuľke Gambrinus ligy 2012/2013.

"Karol Kisel svojimi výkonmi v jarnej časti sezóny ukazuje, že je pre mladý tím Slavie momentálne nenahraditeľný. Sme radi, že sa rozhodol predĺžiť si hráčsku kariéru o ďalší rok," uviedol pre klubový web športový riaditeľ Slavie Miroslav Držmíšek.

"S vedením sme sa dohodli na pokračovaní mojej hráčskej kariéry v Slavii aj v nasledujúcej sezóne a som z toho šťastný. Hlavný dôvod je to, že chcem pomôcť Slavii. Som naďalej pripravený pomáhať najmä mladým hráčom okolo seba v ich futbalovom rozvoji. To súvisí aj s mojou ďalšou prácou, ktorú vykonávam v Slavii ako manažér mládeže," vyhlásil 36-ročný špílmacher.

"Definitívne som sa rozhodol po zápasoch s Jabloncom a Plzňou. S vedením sme sa o tejto téme rozprávali už dávnejšie, ale ja som si predtým nebol úplne istý. Tá pozitívna nálada z ostatných týždňov prispela k môjmu rozhodnutiu. Na hráčoch v kabíne je vidieť veľká chuť a odhodlanie a ja to vnímam úplne rovnako," pokračoval autor siedmich gólov v ligovom ročníku Kisel.

"Ideálny scenár by bol, keby som si udržal streleckú formu, ale ďalší hráči by nastrieľali viac gólov a predbehli ma. To by totiž znamenalo, že Slavia dáva veľa gólov a hrá pekný ofenzívny futbal pre fanúšikov. Úspech tímu a úspech Slavie sú však oveľa dôležitejšie ako individuálne štatistiky," uzavrel bývalý stredopoliar Bohemians Praha, Sparty Praha, Slovana Liberec či FC Sydney.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kisel zostáva v Slavii, potiahne ešte ďalšiu sezónu