Khabibov manažér odpovedá na Conorové vyjadrenie k zápasu

Oliver Gajdoš|24. okt 2018 o 02:00

Rozhodne si nebral servítku pred ústa

Netrvalo dlho a Conor dostal odpoveď na svoje rozsiahlu analýzu zápasu.

„V prvom rade šampión Khabib Nurmagomedov je momentálne zaneprázdnený a užíva si život so svojou rodinou, vôbec ho netrápi čo kto hovorí. Toto je moja odpoveď tomu slabému človeku a výhovorkám celého jeho týmu.

1, Keď ťa niekto drží proti tvojej vôli a počúva ako lapáš po dychu, beznádejný ležíš na svojom chrbte, ako môžeš tvrdiť že si vyhral zápas? Keby to bola pouličná bitka bol by si mŕtvy. Khabib ťa zosmiešnil a porazil vo všetkých ohľadoch ako malé dieťa.

2, Druhé kolo – Zemiar/Grappler ťa trafil bombou, ktorá ťa posadila na zadok, potom ťa zobral na zem a pred zrakom tvojej rodiny a priateľov ťa zasypal ďalšími bombami

3, Khabib s tebou držal celé kolo v postoji aby ukázal, že pokiaľ niekoho nedokážeš ukončiť, tak sa rýchlo vzdávaš, ako si to počas svojej zápasníckej kariéry urobil už päť krát. POTOM SI POVEDAL „JE TO IBA OBCHOD“ A VYSTREL SI BIELU VLAJKU V POLOVICI ZÁPASU.

4, Štvrté kolo – Vďaka božiemu milosrdenstvu sa Khabib rozhodol, že ukáže svetu aká si odklepávacia mašina a nasadil crank namiesto škrtenia. Správnou technikou si sa mal pokúšať dvoma rukami stiahnúť Khabibovú ruku aby si zabránil neck cranku. Ty si dal ruky na zem a zdvihli sa ti iba vo chvíli keď si sa vzdal.

Je to trapné. Ak by si ty porazil Khabiba, zobrali by sme to ako férové víťazstvo bez výhovoriek. Teraz nám nemôžeš zarobiť 100 miliónov, my vieme že nemôžeš, choď bojovať s niekým iným, pretože ty si odvetu nezaslúžiš a nedostaneš ju. Môžeš si ísť otvoriť obchod s alkoholom a sústrediť sa na predaj chlastu, hlavne po tom všetkom, čo si narozprával. Proste drž hubu a posuň sa ďalej.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabibov manažér odpovedá na Conorové vyjadrenie k zápasu