Khabib odkazuje McGregorovi: Daj mi vedieť, kde sa stretneme, musíme to vyriešiť

Adrián Mečiar|6. apr 2018 o 02:00

Khabib Nurmagomedov reagoval na včerajšie vyčíňanie Conora McGregora a jeho tímu.

Conor McGregor mal údajne naplánovaný prílet do Brooklynu až na zajtrajšok. Ír sa teda mal zúčastniť iba samotného galavečera UFC 223, na ktorom sa predstaví jeho blízky priateľ Artem Lobov a v hlavnom zápase sa rozhodne o jeho nástupcovi na tróne ľahkej váhy.

McGregor však po konfrontácii Khabiba Nurmagomedova a jeho tímu s Artemom Lobovom zmenil plány a už vo štvrtok spolu so svojím tímom dorazil priamo do Barclays Center, kde si chcel s Khabibom vybavovať účty. McGregor to ale poriadne prehnal a po šialenom vyčíňaní skončil v rukách polície.

„Dúfam, že ho nezavrú do väzenia,“ reagoval Nurmagomedov, ktorý portálu MMA Fighting poskytol svoj pohľad na včerajší incident. „musíme spolu predsa bojovať. Nech mi dá vedieť o nejakom mieste, prídem tam. Musíme to vyriešiť. Len ty a ja. Jeden na jedného. Alebo chceš radšej súboj 10 proti 10? Ok."

„Artemovi som ako malému decku vysvetlil, aby viac nespomínal moje meno. McGregor potom prišiel aj s kamerami a celým tímom. Práve vtedy, keď som bol sám. Rozbíjal okná na autobuse, ale veď to ani nebol môj autobus. Bol to autobus so všetkými bojovníkmi z červeného rohu. Rose Namajunas, Al Iaquinta, Karolina Kowalkiewicz, jednoducho všetci bojovníci z červeného rohu. Chcel som za ním vyjsť von, no nepustili ma."

„Smejem sa tomu. Nechápem, prečo vôbec rozbíjal okná na autobuse? Prečo si radšej rovno nevošiel dovnútra, ako ozajstný gangster?“

„Brooklyn. Toto mesto má bohatú gangsterskú históriu. Daj mi vedieť, kde sa stretneme. Ja sa tam určite dostavím, porozprávame sa."

Khabib sa zrejme želaného stretnutia tak skoro nedočká. McGregor je totiž držaný vo väzbe na 78. okrsku a ešte dnes by sa mal spolu s tímovým kolegom Cianom Cowleym, ktorý bol tiež obvinený, postaviť pred súd.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib odkazuje McGregorovi: Daj mi vedieť, kde sa stretneme, musíme to vyriešiť