Khabib: „Ak chcete money fight, poriadne zaplaťte aj mne."

Adrián Mečiar|3. aug 2018 o 02:00

Khabib Nurmagomedov si za zápas s McGregorom pýta férovú výplatu.

Zatiaľ čo Conor McGregor pred pár dňami povedal, že súboj medzi ním a Khabibom Nurmagomedovom je blízko k dohodnutiu, súčasný kráľ ľahkej váhy UFC tvrdí, že tomu tak nie je.

Nurmagomedov včera v rozhovore s novinárom Adamom Glynom povedal, že rokovania sa ešte len rozbehli a ak mu UFC nebude chcieť zaplatiť čiastku, akú za tento zápas očakáva, bude zápasiť s niekým iným.

„Rokovania ešte len začali. Bude záležať na UFC, tiež na Conorovi. Ak chcú money fight, musia dobre zaplatiť aj mne. Nedám im šancu využiť moje meno, aby zarobilo UFC, aby zarobil Conor a ja dostanem iba 200-tisíc. V žiadnom prípade.“

„Ak chcú, aby som zápasil podľa podmienok môjho aktuálneho kontraktu, pokojne, môže byť, ale s Dustinom Poirierom. Ale ak ma iba chcú využiť a zarobiť, to v žiadnom prípade.“

„Ak chcete money fight, poriadne zaplaťte aj mne,“ dodal Khabib.

Alternatívu v podobe zápasu s Poirierom Khabib samozrejme spomenul ešte pred prekvapujúcim oznámením Poirierovho duelu s Nateom Diazom.

Očakávalo sa, že UFC by mohlo oznámiť dlho očakávaný duel McGregor-Nurmagomedov na dnešnej tlačovej konferencii v Los Angeles. To ale momentálne vôbec nie je isté a hoci by sa to stále mohlo stať, vyzerá to skôr nepravdepodobne.

Na tlačovej konferencii v LA (začiatok o 22:30, prenos večer nájdete aj na našej stránke) by ale mali byť prítomné viaceré známe mená, ktoré sa v najbližších mesiacoch postavia do oktagonu, vrátane Natea Diaza.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib: „Ak chcete money fight, poriadne zaplaťte aj mne."