Khabib a aj Conor splnili váhový limit, zajtrajší duel je oficiálny!

Adrián Mečiar|5. okt 2018 o 02:00

Khabib Nurmagomedov a aj Conor McGregor prekonali poslednú prekážku, ktorá stála v ceste ich zajtrajšiemu vzájomnému zápasu.

Khabib Nurmagomedov a aj Conor McGregor prekonali poslednú prekážku, ktorá stála v ceste ich zajtrajšiemu vzájomnému zápasu.

Ranné véženie v Las Vegas začalo o deviatej hodine miestneho času (18:OO SEČ) a hneď prvým bojovníkom, ktorý sa postavil na váhu, bol práve neporazený šampión ľahkej váhy z Dagestanu.

Khabib po začatí spolupráce s výživovým poradcom zvláda chudnutie do váhy omnoho lepšie, veď na váženie dorazil pripravený už hodinu pred začiatkom a navážil rovných 155 libier.

Conor McGregor sa na váhu postavil až o hodinu neskôr. Nebolo to ale spôsobené žiadnymi problémami so zhadzovaním váhy. Bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy si podľa jeho tímu len pospal o čosi dlhšie.

McGregor rovnako splnil váhový limit ľahkej váhy, keď navážil o pol libry menej ako Khabib (154,5).

Váhový limit splnili aj všetci ostatní zápasníci, ktorí sa postavili na váhu. V tejto chvíli (19:25) sa čaká už len na Anthonyho Pettisa, ktorý podľa členov jeho tímu stále dokončuje svoj weight cut. Pettis sa musí na váhu postaviť do 20:00. V prípade, že by sa postavil na váhu a nesplnil limit ľahkej váhy, dostane od atletickej komisie dodatočnú hodinu.

Ceremoniálne váženie, ktoré sa bude konať v T-Mobile Aréne, v dejisku samotných zápasov, je na pláne o 2:00 SEČ.

Aktualizácia (19:30): Anthony Pettis splnil váhu (156 libier), všetky zápasy podujatia UFC 229 sú oficiálne!

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib a aj Conor splnili váhový limit, zajtrajší duel je oficiálny!