Kevin Lee: Conor uspí Khabiba

Rus má vraj v obrane solídne nedostatky.

Už 6. októbra sa uskutoční azda najväčšia udalosť nielen roka, ale aj histórie UFC. Zápas, v ktorom sa v oktagone po dlhom čase ukáže najpopulárnejší zápasník organizácie, Conor McGregor. Ír bude čeliť doposiaľ neporazenému Nurmagomedovi. Lístky na zápas sa predali v priebehu troch minút a je zrejmé, že sa máme na čo tešiť.

Čím je zápas bližšie, dochádza k viacerým analýzam, či dohadom ako dopadne tento fight. K udalosti sa vyjadrujú aj viaceré osobnosti z prostredia MMA. Najnovšie sa k dohadom o výhre pridal aj Kevin Lee, ktorý si nemyslí, že sa Khabib dokáže vyhnúť Conorovej nebezpečnej ľavačke.

Lee si všimol viacero nedostatkov, ktoré Khabib má a nepracuje na nich. Tieto nedostatky si podľa neho určite všimol aj Conor, ktorý podľa jeho slov porazí Khabiba. Taktiež poukázal na jeho posledný zápas, ktorý mimochodom trval až 5 kôl a zo strany Khabiba bolo vidieť rezervy v obrannej technike. V neposlednom rade sa po necelých dvoch rokoch Conor bude chcieť vrátiť na scénu UFC v plnej sile a s víťazným koncom. Ako však tento zápas dopadne sa dozvieme už o mesiac.

 

AUTOR: Patrik

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kevin Lee: Conor uspí Khabiba