Kavanagh plánuje byť pri McGregorovom ďalšom zápase v jeho rohu

Dávid Lukáč|16. máj 2019 o 02:00

Dlhoročný tréner ostáva pri Conorovi.

Ešte nedávno nebolo jasné, či je John Kavanagh stále trénerom Conora McGregora. Teraz to vyzerá tak, že pri ďalšom Conorovom zápase v UFC budú opäť spolu.

V rozhovore pre denník Irish Mirror Kavanagh potvrdil, že bude v McGregorovom rohu, keď sa bývalý šampión dvoch divízií znova vráti do klietky.

„Som si istý, že tam budem, hovoríme spolu takmer každý deň,“ povedal tréner SBG Ireland. "Ešte nemá naplánovaný zápas, ale akonáhle bude mať, dáme dokopy starý gang a začneme trénovať, a som si istý, že znova ukradne šou, nemám o tom pochýb, že to urobí.“

Kavanagh však zatiaľ nevie ponúknuť žiadne informácie o dátume návratu McGregora.

„Úprimne neviem,“ povedal. "To je otázka pre Conora, robí veľa ďalších vecí, takže budem úprimný a hovorím, že neviem."

V minulosti by Kavanaghovo potvrdenie, že bude v rohu McGregora nebolo novinkou, pretože bol jeho dlhoročný tréner. Po prehre McGregora proti Khabibovi Nurmagomedovovi na UFC 229 však vyjadril určité pochybnosti o pokračovaní spolupráce.

"Milujem celú našu spoločnú cestu, ktorú sme mali, ale potreboval by som dobré "prečo",“ povedal Kavanagh v decembri. „Opäť by to mohol byť [Nate] Diaz, pretože ten zápas sľúbil. Môže to byť odveta s Khabibom,“ povedal Kavanagh. "Ale ak by to bolo len: "No, chcú, aby som bojoval s tým chlapom", myslím, že by som povedal: "Prajem ti to najlepšie."

Foto: Orlagh Hunter

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kavanagh plánuje byť pri McGregorovom ďalšom zápase v jeho rohu