Karolína Plíšková bude hrať namiesto Šafářovej na Hopmanovom pohári

Nie tak dávno vyhrala Plíšková s reprezentačnými kolegyňami Fed Cup. Víťazstvu v Hopman Cupe by sa taktiež určite nebránila.
Nie tak dávno vyhrala Plíšková s reprezentačnými kolegyňami Fed Cup. Víťazstvu v Hopman Cupe by sa taktiež určite nebránila. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|19. dec 2015 o 16:53

Ľavoruká finalistka tohtoročného Roland Garros Šafáŕová zrušila svoj štart v Perthe pre komplikácie súvisiace s bakteriálnou infekciou.

PRAHA. Karolína Plíšková utvorí namiesto Lucie Šafářovej český tím na Hopmanovom pohári miešaných tenisových reprezentačných družstiev v austrálskom Perthe.

Ľavoruká finalistka tohtoročného parížskeho antukového grandslamového Roland Garros Šafářová zrušila svoj štart pre komplikácie súvisiace s bakteriálnou infekciou, ktorej vinou si v septembri aj poležala v nemocnici.

Šafářová sa chce sústrediť na rekonvalescenciu.

"Nie so ešte úplne fit a tak som radšej zrušila štart na Hopman Cupe," povedala tenistka, ktorá na začiatku tohto roka hrala na tomto podujatí spolu s Adamom Pavláskom.

Česi sa na turnaji stretnú s domácimi tenistami Jarmilou Gajdošovou a Lleytonom Hewittom, Ukrajincami Jelinou Svitolinovovou a Alexandrom Dolgopolovom a Američanmi Serenou Williamsovou a Jackom Sockom.

Turnaj sa hrá v termíne 3. - 9. januára 2016 na tvrdom povrchu.

Informácie sú z webu iDnes.cz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Karolína Plíšková bude hrať namiesto Šafářovej na Hopmanovom pohári