Karhan chce zostať v Mainzi

SITA|1. apr 2010 o 13:50

Podľa správ nemeckých médií by mal slovenský futbalový reprezentant Miroslav Karhan v najbližších dňoch predĺžiť zmluvu so svojím súčasným zamestnávateľom, ktorým je účastník I. bundesligy 2009/2010 1. FSV Mainz.

MAINZ.

Tridsaťtriročný defenzívny stredopoliar odohral v drese Mainzu už 25 súťažných stretnutí v aktuálnom ročníku, čo by mu malo zaručiť automatické ročné predĺženie zmluvy, ktorú ma platnú do konca tejto sezóny. Trnavský odchovanec je v hodnotení renomovaného nemeckého časopisu Kicker najlepším záložníkom aktuálne desiateho tímu najvyššej nemeckej súťaže a na ihrisku je predĺženou rukou hlavného trénera Mainzu Thomasa Tuchela.

"Máme o Mira záujem. Chceme, aby zostal v našom tíme. Musíme sa s ním však dohodnúť na podmienkach predĺženia spolupráce. Podľa mňa by bolo nelogické, aby odmietol našu ponuku. Karhan je u nás spokojný," cituje slová manažéra Mainzu Christiana Heidela portál www.fussballtransfers.com. "Rád by som zostal," stručne sa vyjadril rekordér v počte reprezentačných štartov za Slovensko Miroslav Karhan, ktorý prestúpil do Mainzu v júni 2007 z Wolfsburgu ako voľný hráč. 1. FSV odohrá najbližší ligový duel v sobotu 3. apríla na ihrisku 1. FC Norimberg.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Karhan chce zostať v Mainzi