Karhan a Zabavník zostávajú v Mainzi

SITA|4. máj 2010 o 12:48

Slovenskí futbaloví reprezentanti Miroslav Karhan a Radoslav Zabavník sa dohodli na pokračovaní spolupráce s nemeckým prvoligovým klubom 1. FSV Mainz 05.

MAINZ.

Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka tímu. Manažér Christian Heidel sa v oboch prípadoch rozhodol uplatniť opciu obsiahnutú v zmluve. Tridsaťtriročný stratég zo stredu poľa Karhan sa dohodol na predĺžení pôsobenia v Mainzi o jednu sezónu a 29-ročný defenzívny univerzál Zabavník, ktorý je využívaný najmä na pravej strane obrany, zostáva do leta 2012.

"Zatiaľ som nič nepodpísal, malo by sa tak stať v utorok popoludní. Ale je pravda, že už sme na všetkom dohodnutí. Ja som nad ničím neváhal, žiadne ďalšie ponuky som nezvažoval. V bundeslige zostanem ešte jednu sezónu a potom sa vrátim na Slovensko. Ak by som sa teraz s Mainzom nedohodol, nad iným variantom by som nerozmýšľal a už teraz by som išiel domov. Som však rád, že sme našli spoločnú reč. Myslím si, že spokojné sú obe strany," povedal pre agentúru SITA Miroslav Karhan.

Na adresu Karhana, ale aj druhého Slováka v tíme Zabavníka manažér Heidel skonštatoval: "Radoslav Zabavník sa po svojom zimnom príchode z ruského Tereku Groznyj vynikajúco etabloval a presvedčil nás po všetkých stránkach. Miroslav Karhan má za sebou vari svoj najlepší ročník v drese Mainzu z doterajších troch. Preto sme veľmi radi, že sme si oboch mohli vzhľadom na ich herné kvality i povahy zaviazať aj na ďalšie obdobie."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Karhan a Zabavník zostávajú v Mainzi