Kanonier Mintál v hľadáčiku West Bromwichu Albion

SITA|12. jan 2009 o 15:45

Slovenský futbalový kanonier Marek Mintál sa ocitol v hľadáčiku skautov tímu anglickej Premier League West Bromwich Albion.

BELEK. Slovenský futbalový kanonier Marek Mintál sa ocitol v hľadáčiku skautov tímu anglickej Premier League West Bromwich Albion, kde momentálne pôsobí aj ďalší slovenský reprezentant, obranca Marek Čech.

Na 31-ročného ofenzívneho stredopoliara sa boli nedávno pozrieť v tureckom Beleku, kde je Mintálov súčasný tím 1. FC Norimberg na sústredení pred jarnou časťou II. nemeckej bundesligy. Okrem dvojnásobného najlepšieho slovenského futbalistu roka (2004, 2005) sa agenti West Bromwichu podľa denníka Bild zaujímajú aj o gréckeho útočníka Norimbergu Angelosa Charisteasa. WBA momentálne uzatvára na 20. mieste tabuľku Premier League, z 21 zápasov získal len 18 bodov.

Mintál, kráľ strelcov I. bundesligy 2004/2005, zaznamenal v aktuálnom ročníku II. bundesligy v drese Norimbergu 5 gólov. Jeho mužstvo je po jeseni (po 17 kolách) v tabuľke na 8. priečke s 25 bodmi. O Mareka Mintála sa tesne pred Vianocami zaujímal aj tím z najvyššej nemeckej súťaže SC Karlsruhe.

Nachádzate sa tu:
Domov